Seniorikylä Valolinnan asukkaille on monipuolisesti tarjolla hoivapalveluita , päivätoimintaa ja tehostettua palveluasumista

PALVELUNTUOTTAJAT VALOLINNASSA

KOTIIN VIETÄVÄT PALVELUT: Primelife Healthcare Oy JA  VILLA ILO

TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN: PRIMELIFE HEALTHCARE OY JA HEINOLAN KAUPUNKI

PRIMELIFE HEALTHCARE OY PALVELUN TUOTTAJANA VALOLINNASSA

Primelife Healthcare Oy  tuottaa palveluita hoivaa tarvitseville vanhuksille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille palveluja omaan kotiin. Lähihoitajista ja sairaanhoitajista koostuva tiimi tekee työtä yksilöllisiä toiveita kunnioittaen. Konsultoimme lääkäriä tarvittaessa.

Palvelu perustuu asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen, josta on tehty kirjattu hoito- ja palvelusuunnitelma.

Primelife Healthcare Oy HoivaPLUS -asumisen konseptissa kotiin vietävät hoivapalvelut ja Carelogi Oy:lle kuuluu asuntojen vuokraukseen liittyvät palvelut.

Asiakkailla on käytettävissä palveluohjaaja, joka on sovitusti tavoitettavissa auttamassa arjen tilanteissa. Tuttu palveluohjaaja on koulutettu henkilö, jolta saa tukea, ohjausta ja neuvontaa.  Asukas päättää aina itse, mitä palveluita hän haluaa käyttää, mm. turvapuhelin, kotisairaanhoito, kotihoitopalvelut ja kaikenlainen kotihoito ja vanhushoiva. Myös kotisairaala palvelutarjonnassa.

Lisätiedot:

Primelife Healthcare Oy,               soita 0503289226    Linkki www-sivuille 

minni.munne@primelife.fi

Villa Ilo toimii palveluntuottajana ikäihmisen ryhmäasunnoissa

Villa Ilo tuottaa palveluita Valolinnan ryhmäasuntoihin, joissa asukkaalla on oma huone, yhteistiloja ja ympärivuorokautinen hoiva laajennetussa kotihoidossa.

Lisäksi palveluja voivat olla mm. palveluohjaus, päivystys tai yksilölliset käynnit. Halutessaan asukkaat voivat osallistua ulkoiluun, liikuntaan ja yhteisölliseen toimintaan. Ikäihmisen asuminen -palvelut ja vanhushoiva ryhmäasunnoissa on Villa Ilon vahvaa osaamista Valolinnassa.

Lisätiedot:
Villa Ilo
Toiminnanjohtaja Mira Nurminen
Puh. 044 765 8072
mira.nurminen@villailo.fi
Villa Ilon internetsivut

ELÄMYSHOIVAN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN TUOTTAJAT

Valolinnassa tuottaa tehostettua palveluasumista ja elämyshoivaa Primelife Healthcare Oy. Linkki www-sivuille tästä

Heinolan kaupungilla on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mäntyläkodit Valolinnan alueella. p.  050 306 1229

Asukkaan vuokrakohteena on tehostetussa palveluasumisessa palveluasunto, jotka sijaitsevat Valolinnan päätalossa.

Ohjattu päivätoiminta 5 krt viikossa ystävyyden aulassa

Ystävyyden aula on yhteinen olohuone päätalossa, joka on asukkaiden ja omaisten käytössä. Ystävyyden tilan tavoitteena on mukava yhdessäolo, toimiminen yhdessä ja lisätä yhteyksiä läheisten ihmisten kanssa. Mukaan voi ottaa omaisen. Aktiviteetteihin kuuluvat esimerkiksi yhteiset ruokailu- ja kahvihetket, askartelut, elokuvat, kirjahetket, ohjatut pelit, bingo, musiikki yms. Voit myös itse vaikuttaa toimintaan.

Toimintaa on 5 päivänä viikossa maanantaista perjantaihin. Toiminta kuuluu alueen palveluihin ja sen toteuttavat alueen hoivatoimijat ja yhteyshenkilöt.

Tila on avoinna klo 8-16 välisenä aikana asukkaille. Ohjattu toiminta on klo 13-15. Varsinaiselle päivätoiminnalle on viikko-ohjelma. Ulkopuolisia luennoitsijoita on tavoitteena saada mukaan toimintaan esim. 1 kertaa/ kuussa. Luennot voivat pitää sisällään terveyteen, hyvinvointiin, ravintoon sekä niin fyysisen kuin psyykkisen kunnon ylläpitämiseen liittyviä luentoja.

Järjestämme virkistävää toimintaa kuten päivätansseja, karaokea sekä retkiä lähimaastoon. Myös muuta virkistävää toimintaa on mahdollista järjestää päivätoiminnan puitteissa.

Tule mukaan toimimaan!

TARINOITA KUIN
PIENESSÄ KYLÄSSÄ