Seniorikylä Valolinnan asukkaille on monipuolisesti tarjolla hoivapalveluita , päivätoimintaa ja tehostettua palveluasumista

PALVELUNTUOTTAJAT VALOLINNASSA

KOTIIN VIETÄVÄT PALVELUT: VILLA ILO

TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN: PRIMELIFE HEALTHCARE OY JA HEINOLAN KAUPUNKI

PRIMELIFE HEALTHCARE OY PALVELUN TUOTTAJANA VALOLINNASSA

Primelife Healthcare Oy  tuottaa palveluita hoivaa tarvitseville vanhuksille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille palveluja.Palvelutarjoomaan kuuluu: tehostettu palveluasuminen, laajennettu tuettu palveluasuminen ja lyhytaikainen hoito. Lähihoitajista ja sairaanhoitajista koostuva tiimi tekee työtä yksilöllisiä toiveita kunnioittaen. Konsultoimme lääkäriä tarvittaessa.

Palvelu perustuu asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen, josta on tehty kirjattu hoito- ja palvelusuunnitelma.

Asiakkailla on käytettävissä palveluohjaaja, joka on sovitusti tavoitettavissa auttamassa arjen tilanteissa. Tuttu palveluohjaaja on koulutettu henkilö, jolta saa tukea, ohjausta ja neuvontaa.  Asukas päättää aina itse, mitä palveluita hän haluaa käyttää, mm. turvapuhelin, kotisairaanhoito, kotihoitopalvelut ja kaikenlainen kotihoito ja vanhushoiva.

Lisätiedot:

Primelife Healthcare Oy,               soita 0503289226    Linkki www-sivuille 

Villa Ilo toimii palveluntuottajana ikäihmisen ryhmäasunnoissa

Villa Ilo tuottaa palveluita Valolinnan ryhmäasuntoihin, joissa asukkaalla on oma huone, yhteistiloja ja ympärivuorokautinen hoiva laajennetussa kotihoidossa.

Lisäksi palveluja voivat olla mm. palveluohjaus, päivystys tai yksilölliset käynnit. Halutessaan asukkaat voivat osallistua ulkoiluun, liikuntaan ja yhteisölliseen toimintaan. Ikäihmisen asuminen -palvelut ja vanhushoiva ryhmäasunnoissa on Villa Ilon vahvaa osaamista Valolinnassa.Lisäksi Villa Ilo:lta ruokailupalvelu ja kotiin vietäviä palveluita.

Lisätiedot:
Villa Ilo
Toiminnanjohtaja Mira Nurminen
Puh. 044 765 8072
mira.nurminen@villailo.fi
Villa Ilon internetsivut

ELÄMYSHOIVAN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN TUOTTAJAT

Valolinnassa tuottaa tehostettua palveluasumista ja elämyshoivaa Primelife Healthcare Oy. Linkki www-sivuille tästä

Heinolan kaupungilla on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mäntyläkodit Valolinnan alueella. p.  050 306 1229

Asukkaan vuokrakohteena on tehostetussa palveluasumisessa palveluasunto, jotka sijaitsevat Valolinnan päätalossa.

Ohjattu päivätoiminta 5 krt viikossa Villa Ilossa

Yhteinen olohuone sijaitsee päätalossa, joka on asukkaiden ja omaisten käytössä.Tilan tavoitteena on mukava yhdessäolo, toimiminen yhdessä ja lisätä yhteyksiä läheisten ihmisten kanssa. Aktiviteetteihin kuuluvat esimerkiksi yhteiset ruokailu- ja kahvihetket, askartelut, elokuvat, kirjahetket, ohjatut pelit, bingo, musiikki yms. Voit myös itse vaikuttaa toimintaan.

Toimintaa on 5 päivänä viikossa maanantaista perjantaihin.

Varsinaiselle päivätoiminnalle on viikko-ohjelma.

Järjestämme virkistävää toimintaa kuten päivätansseja, karaokea sekä retkiä lähimaastoon. Myös muuta virkistävää toimintaa on mahdollista järjestää päivätoiminnan puitteissa. Villa Ilon päivätoiminnasta ja muut palvelut maksetaan hinnaston mukaan.

Tule mukaan toimimaan!

TARINOITA KUIN
PIENESSÄ KYLÄSSÄ