Senior Village Valolinnassa on  harrastetiloja ja mahdollisuuksia liikuntaan. Yhteiskäytössä on erilaisia toimintatiloja. Monipuolista yhteistä päivätoimintaa on arkipäivinä tarjolla ystävyyden auloissa.

Halutessasi voit myös vuokrata omaan käyttöösi huoneen esim. musiikkiharrastusta varten. Kaikkiin tiloihin pääsee joko suoraan sisäkautta tai yhdyskäytävän kautta.

”Täällä on helppo viihtyä ja olla osa porukkaa”

Senior Village Valolinnassa yhteisöllisyys on kantava voima. Yhteisessä Ystävyyden aulassa on mukava vaihtaa päivän kuulumiset muiden kanssa kahvin kera.

Jokainen saa halutessaan osallistua alueen päivätoimintaan, retkiin sekä tapahtumiin ja olla mukana niiden järjestämisessä. Tule mukaan yhteiseen tekemiseen!

Kulttuuri Valolinnassa

Valolinnassa kulttuuria on omasta takaa. On mahdollisuus taiteilla, askartelutilassa voi tehdä vaikka kortteja ja pajassa pääsee nikkaroimaan puutöitä. Lukuintoiset voivat lainata kirjastotilasta kirjoja.

Päivätoimintaa arkipäivisin ystävyyden auloissa

Ystävyyden aula on yhteinen olohuone, joka on asukkaiden ja omaisten käytössä. Ystävyyden tilan tavoitteena on mukava yhdessäolo, toimiminen yhdessä ja lisätä yhteyksiä läheisten ihmisten kanssa. Mukaan voi ottaa omaisen. Aktiviteetteihin kuuluvat esimerkiksi yhteiset ruokailu- ja kahvihetket, askartelut, kirjahetket, musiikki yms. Voit myös itse vaikuttaa toimintaan.

Tila on avoinna klo 8-16 välisenä aikana asukkaille. Ulkopuolisia luennoitsijoita on tavoitteena saada mukaan toimintaan esim. 1 kertaa/ kuussa. Luennot voivat pitää sisällään terveyteen, hyvinvointiin, ravintoon sekä niin fyysisen kuin psyykkisen kunnon ylläpitämiseen liittyviä luentoja.

Järjestämme virkistävää toimintaa kuten päivätansseja, karaokea sekä retkiä lähimaastoon. Myös muuta virkistävää toimintaa on mahdollista järjestää päivätoiminnan puitteissa.

Tule mukaan toimimaan!

MONTA MAHDOLLISUUTTA
ELÄÄ ENEMMÄN