HoivaPlus -asuminen ja palvelut, kevythoiva

HoivaPlus -asuminen on ainutlaatuinen yhdistelmä asumista, palveluita ja viihtyisää ympäristöä.

Hoiva-Plus -asukas vuokraa haluamansa kokoisen huoneen Valohuoneistoista.

HoivaPlus -asumisessa vuokrahintaan kuuluu asukasemännän palvelut Valohuoneistoihin; hän keittää kahvit keskiviikkoisin ystävyyden aulassa ja kuulumiset vaihdetaan asukkaiden kanssa. Lisäksi huoneiston yhteistilat ovat asukkaan käytössä, ystävyyden aulat ja alueen muut laajat yhteistilat. Asukasemäntä kertoo aloituspalaverissa alueen maksulliset lisäpalvelut ja luo yhteydet palveluntuottajiin, ja myöhemmin varmistaa että palvelut ovat alkaneet rullaamaan. Seniorikylän palvelut voidaan lähes kaikki tuoda kotiin. Erityisen hyvät ja laajat palvelut ovat hoivapalveluissa, tarjolla jopa kotisairaalapalvelua!

Valolinnassa voi tulla vuokralle myös ihan tavallisesti, ja sitten jos joskus tarvitsee palveluita, ovat ne sopivasti lähellä!

ALAPUOLELLA ON LINKIT ERI PALVELUIHIN

HYVÄN ELÄMÄN AINEKSET, PUISTO JA LUONTO LÄSNÄ

Seniorikylä Valolinna kasvaa asuinalueeksi, joka erilaisten asumismuotojen lisäksi tarjoaa kaikki palvelut samalla alueella. Vapaa-ajan mahdollisuuksia, yhteistiloja ja harrastustiloja on runsaasti, ja alueen palveluita kehitetään koko ajan. Valolinna sijaitsee puistomaisella 13 hehtaarin tontilla, jonka alueella pääsee helposti liikkumaan. Ympäröivät luontoalueet rauhoittavta mieltä ja antavat mahdollisuuksia liikkumiseen.

Valolinnan arvoihin kuuluvat yhteisöllisyys, turvallisuus ja arvokas elämä.Haluamme, että Seniorikylä Valolinnassa jokainen kokee olevansa arvokas ja onnellinen.

MONTA MAHDOLLISUUTTA
ELÄÄ ENEMMÄN