Hyvää ja Nowenemaisen Valoisaa Kevättä Kaikille

Blogi(kirj. Juha Kukkonen)

Mahtava kevätaurinko lämmittää ja valaisee mielen sopukat. Räystäältä tipahtelee ensimmäisiä tippoja auringon sulattamasta vedestä. Vesitipat räystäällä tuovat joka kevät ihmeellisen hyvän mielen ja toivon kevään saapumisesta.

Valolinna on saanut uutta valoa. Valolinnassa on avattu uusi Nowene kylpylä tammikuun alussa. Kylpylän tilat remontoitiin ja sisustettiin uudelleen. Kylpylän saunavalikoimaan tuli kaksi saunaa lisää: Infrapuna Sauna ja Tapionpirtti Savusauna. Yhteensä saunoja nyt 4 kpl. Kylpylässä voi saada erilaisia turve- ja suola hoitoja, sekä yrttikylpyjä. Tiloista löytyy myös Mielikin Lempilampi, poreallas, suolahuone, vesihieronta patjat, Lemminkäisen kuntosali ja tietysti Väinämöisen Relaxniitty, jossa voi ottaa vaikka pienet nokoset hoitojen päätteeksi.

Aika upea lopputulos tuosta kylpylästä tuli. Tarkoituksena on antaa ihmisille hyviä ja terveyttä edistäviä hoitoja ja tietenkin hyvää mielen rauhaa ja levollisuutta. Tervetuloa kokeilemaan hoitoja.

Ikäihmisten hoivatoiminnasta on kuulunut paljon ikävää viime kuukausina. Me käymme Valolinnassa vastaiskuun paremman elämän puolesta. Valolinnassa on tarjolla hyvä ja monipuolinen kattaus erinomaista hoivaa ja Nowene kylpylä antaa lisää mukavia kokemuksia alueella kävijöille. Nowenen myötä alueen hotelli kansainvälistyy ja odotamme kansainvälisiä kävijöitä. Suomi kiinnostaa alueena maailmalla. Teemme laajalti markkinointia tämän asian eteen. Olkaamme ylpeitä tästä Suomi mallista.

Kirjasuosituksena ehdotan Risto Isomäen kirjoittamaa Viiden meren kansa. Kirja antaa hyvän perspektiivin tähän hetkeen varhaisen Suomen historian tarinoiden kautta.

Terveisin Juha Kukkonen